keyboard & piano sheets

KEYBOARD & PIANO SHEETSVoor mijn keyboardlessen maak ik vaak arrangementen van eigentijdse liedjes, welke op aanvraag te bestellen zijn.

Ook vind je hier mijn eigen composities voor piano en keyboard/synthesizer.

Alle stukken kun je beluisteren en downloaden. De bladmuziek is als PDF te bestellen, gebruik daarvoor het contactformulier.

"Gebroeders Karamazov" heb ik geschreven nadat ik het gelijknamige boek van Dostojevski had gelezen. Ik vind het een prachtig boek en heb geprobeerd de drie vershillende karakters in muziek uit te drukken. De stukken zijn gespeeld op een workstation maar kunnen ook gespeeld worden op een piano of een klavecimbel.

"Metamorphosen" is een compositie waarin ik middels het gebruik van intervallen de geboortedata van drie generaties heb verwerkt.


"Poem" is een compositie naar een gedicht van Lindy van Vugt. Ik heb daarin geprobeerd de tekst uit te beelden in muziek. Je vind het gedicht "waar vind ik rust" in haar gedichtenbundel "Gekleurd".

Destiny's Door is mijn inzending voor de "Bleeding Fingers Contest" van Hans Zimmer waarbij de  opdracht was filmmuziek te herschrijven.

CONTACT 
 
 
 


Telefoon:

0413 252561


E-mail:

contact@muzieklesuden.nl